10 Reëls vir die skep van die perfekte lyn vir u firma

Wat is 'n tagline

'N Merklyn is 'n wysiging van 'n handelsmerk-slagspreuk wat gebruik word in promosies, bemarkingsmateriaal en publisiteit. Die idee agter die idee is om 'n gedenkwaardige idioom te skep wat die aard en stelling van 'n handelsmerk of handelsware weerspieël of die gehoor se geheue van 'n kommoditeit versterk.

In orde is 'n tagline of 'n slagspreuk 'n frase wat ontwerp is om in die kop van vooruitsigte vas te sit. Die tagline moet presies en opwindend wees, soos 'n wonderlike stuk haikoe. As u 'n ontluikende entrepreneur is, moet u 'n slagspreuk skep wat u klante lok om verder in u onderneming te studeer en 'n gesprek met u te voer. Laat hulle meer wil weet oor wat u doen, en sodra u belangstel, begin hulle meer deelneem aan dit waarin hulle belangstel. Sodra 'n gesprek tussen u en 'n nuwe kliënt geopen is, staan ​​u meer kans om hulle deeglik te betower en dan kan u hulle oortuig dat u die 'beste' ondernemingsonderneming in daardie nis is.

Hier is 10 goue reëls vir wonderlike reëls

  1. Jy hoef nie oulik en borrelend te klink nie. Sinnigheid word as kaas beskou en mense neem dalk nie jou inisiatief ernstig op nie.
  2. U fokus moet op die voordeel van u kliënt wees.
  3. Moet nooit woorde in u tagline herhaal nie. Herhaling bring eentonigheid.
  4. Spandeer genoeg tyd met 'n tesourus.
  5. Die maksimum lengte vir 'n slagspreuk moet ongeveer sewe woorde wees. Sielkundig gesproke onthou 'n menslike verstand tot sewe woorde.
  6. Fokus op die gebruik van kort woorde. Dit is moeilik om langer terme te onthou, en u inisiatief sal vergeet word.
  7. Moenie goed gedra frases gebruik nie.
  8. Om 'n naam te gebruik wat emosies dra, is van kardinale belang in enige tagline. Emosies roep die voordeel van kliënte op.
  9. Etikettelyne is noodsaaklik, JA! Maar etikette vervang nie 'n goeie bemarkingstrategie nie. Moenie ophou om u produk te bemark nie, selfs al het u die beste slagspreuk in u nis.
  10. 'N Opname is fundamenteel. Vra u vriende en u bestaande kliënte wat hulle oor u tagline dink. Nooi konstruktiewe kritiek.

Gevolgtrekking

Die kuns van tagline-ontwikkeling is soortgelyk aan die samestelling van 'n liriek vir 'n lied. Dit moet voldoen aan spesifieke reëls en beperkings wat deur die handelsmerk voorgeskryf word om in noue harmonie te werk.

Dink aan die slagspreuke wat u ken en onthou. Hulle onthul iets nuuts, relevant en onvergeetlik oor die firma wat hulle verteenwoordig. En dit is altyd ingesluit in enige inligting oor die handelsmerk. U sien die logo, en daar is die slagspreuk daarmee heen. Hulle is dikwels bekoorlik. Maklik om te onthou. Verhaal. Bekwaam. Pret. Bros en vars.

Die beste van alles: hulle help u om 'n handelsmerk te memoriseer, en die een ding wat die firma wil hê dat u van die handelsmerk moet onthou. En dit is die krag van 'n wonderlike lynlyn.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.