4 wenke om te volg terwyl u 'n konferensieoproep lei

Konferensie-oproepe het in die middel van pandemie 'n lewenswyse in die sakesektor geword.

Met die oorneem van Coronavirus die wêreld het die aantal konferensieoproepe baie toegeneem. Die opstel van 'n konferensie is baie eenvoudig, wat verder bydra tot die vraag na hierdie menslike uitvinding. Kontak met spanmaats het maklik geword, en daar is nie meer elke keer 'n verpligting vir u liggaamlike teenwoordigheid nie.

Mense beplan en hou bykans daagliks konferensieoproepe sonder om selfs twee keer te dink oor die tegnologie wat gebruik word of hoe hul mede-vertrouelinge dit aan die ander kant van die lyn verstaan.

Die leërskare of moderators van konferensieoproepe neem dit as vanselfsprekend dat die oproeptoepassing goed sal werk en dat almal hul stem reg hoor.

Aangesien hierdie kritieke kwessies rakende konferensieoproepe aan die gebeur is, het ek besluit om 'n klein, bondige artikel te skep wat elke probleem dek en eenvoudige oplossings voorstel vir elkeen wat vinnig gevolg kan word om toekomstige 'ontkoppelings' te verminder.

Dit is hoe u u konferensieoproepe effektief kan lei.

 1. Moenie gratis konferensieoproepdienste kies nie:

  Gratis konferensiedienste het rondom 2000 begin met die manier om die telefoonondernemings se manier van inkomsteverdeling te benut. Inkomste uit langafstandoproepe is gedeel tussen die partye wat elke oproep van die uitreikende party na die afsluitende party gedra het. Die aanvangsparty word betaalbaar vir die oproep, en die telefoononderneming wat die rekening ingevorder het, kon die ander maatskappye betaal wat daardie oproep nagegaan het. Dit is die verdeling van inkomste genoem. Met die evolusie van tegnologie kon entrepreneurs egter talle planne ontwikkel om gratis internetverbindingsdienste vir konferensies te lewer. Dit lyk baie goed op papier. Die gratis aanbieders het egter elke maand soveel miljoene minute veroorsaak dat hulle probleme gehad het om by te hou met konferensie-brûe om die verkeer te versorg. Dit is waarom u 'n vertraging in die gratis konferensieoproepe ervaar. Gaan vir betaalde opsies, en u sal nooit die spraakvermoë hoef te hanteer nie.
 2. Moet nooit multitask nie.

  U probeer moontlik tyd bespaar of meer werk verrig. Helaas, dit werk ook nie omdat uu eie tyd en ander ook verloor nie. Dit is omdat u gedwing word om betrokke te raak met die ander werk en om tred te hou met wat mense op die konferensie praat. Dit raak ongemaklik as iemand u moet vra om insette te lewer of, nog erger, iemand moet vra om 'n vraag wat aan u gestel is, te herhaal!

  Boonop kan die geluid van skuifelende papiere, tik of selfs kou die luggolwe oordra, en almal sal weet dat u iets anders doen terwyl die oproep aan die gang is. As u 'n oproep en multitask lei, sal ander u volg, en produktiwiteit sal verminder. Moet nooit multitask nie.
 3. Moenie misluk nie.

  Die meeste leiers het dit op die moeilike manier geleer deur dit op 'n regstreekse oproep te laat geskied. Dit kan absoluut verwarrend wees, en as die moderator dit nie regstel nie en besluit om deur te soldaat, kan die oproep 'n gevaar word met baie konferensiegangers wat op die toneel vlug; .
 4. Die luidsprekerfoon is 'n streng NEE.

  Sommige leiers gebruik graag hul luidspreker op hul selfoon. Dit is net goed as u mond vinnig na die luidspreker van die telefoon sit vir die omvang van die oproep. Sommige bemiddelaars hou egter daarvan om te loop en te praat. Dit bied 'n dilemma, want as iemand van die mikrofoon af wegstap, verdwyn hul stem. As u verskeie partye in dieselfde kamer rondom die luidsprekerfoon byvoeg, sal die mikrofoon ewekansige geluide in die kamer optel en die oproep ontwrig.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.