6 leierskapsessies van Harvey Specter

Een van my gunsteling Netflix-karakters in Suits, Harvey Specter, is 'n voormalige korporatiewe prokureur, een van die vennote by Specter Litt Wheeler Williams, en 'n voormalige assistent-distriksprokureur van die New York County District Attorney's Office. Hy is ook die eggenoot van Donna Paulsen.

Hier is ses lesse wat ek by Harvey Specter geleer het.

  1. Risiko is onvermydelik: Die neem van risiko's in die lewe is 'n belangrike bepaling van sukses. 'N Mens se vermoë om vooropgestelde risiko's te neem, tesame met 'n bietjie geluk, kan iemand se loopbaan van plat en eentonig tot aktief en interessant omskep. Gevare is 'n belangrike bestanddeel in die lewe, en dit lewer 'n absolute adrenalienstorm in ons lewens. Natuurlik moet u die soort risiko wat u neem, verstaan. As u dwaaslik risiko loop sonder om die uitkomste van u optrede te erken, stel u uself dalk in die moeilikheid.
  2. verhoging jou stem sal jou nêrens neem nie: U moet u argument in enige debat of bespreking verbeter. Om jou stem te verhef is 'n daad van vrees en onsekerheid. Om in 'n ongunstige situasie emosioneel verwoes en kwaad te word, doen dit jou niks nie. Mans wat op situasies reageer eerder as om te ondersoek, sal waarskynlik misluk.
  3. Trek goed aan: Dra jou arm, en jou idees is omslagtig en krap. Aangepas op die regte manier, en u ingesteldheid sal skerp en definitief wees.
  4. Doel hoog: Moet nooit toelaat dat u gebrek aan ervaring u weerhou nie. Almal begin van nul; om 'n beginner te wees, beteken nie dat jy nie soos 'n kundige kan oplos en optree nie. Hou asb. 'N oop gemoed in as dit kom by kritiek. Dit sal u help om in die lewe te ontwikkel en te floreer. Ontdek soveel moontlik inligting van kundiges rondom u.
  5. Plan B: Dit is 'n belangrike faktor wat suksesvolle mense van nie so suksesvolle mense skei. In die werklikheid is daar nie iets soos 'n doen of sterf nie. Wees altyd gereed om 'n ander pad te neem as iets nie uitwerk soos beplan nie.
  6. Oogkontak: Harvey is dapper genoeg om 'n skerp oogkontak met sy kollegas, vyande, klante en warm vroue te hou. As u oogkontak met iemand onderhou, dui dit op baie dinge soos dat u daarby betrokke is, u belangstelling in 'n persoon, selfs hoe gewaagd u voel.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.