NYK Review van WWE Smackdown and Play deur Play Results: 31 Julie 2020

Gran Metalik vs AJ Styles

AJ Styles (C) teen Gran Metalik - Interkontinentale kampioenskap

AJ kry 'n kapblok in die lug en laat Metalik met die Calf Crusher uittrek.

Wenner: AJ Styles

Wedstrydgradering: 3.75 / 5. AJ Style is tans die beste stoeier in WWE. Hierdie wedstryd sou 'n viersterwedstryd gewees het as Metalik 'n paar geloofwaardige pogings tot die val gehad het. Nogtans 'n goeie wedstryd. AJ Styles is briljant in die ringl

Styles bekostig Lince Dorado daarna en gee hom 'n Styles Clash.

Shorty G hou 'n skerm agter die skerm en Corbin vra of hy homself op die kantlyn sien en nie 'n uitdaging vir die IC-titel het nie. Gable wil dit nie hoor na die kort grappies van Corbin in die verlede nie, maar Corbin sê hy was altyd sy vriend en het dit net gebruik om hom te motiveer. Hy meen Shorty G verdien meer geleenthede. Shorty stel voor dat dit net 'n manier is om Riddle uit te haal. Corbin sê daar is 'n losprys vir almal wat kan bewys dat Riddle nie op SmackDown hoort nie, en dit is iets om oor na te dink.

Ons kry 'n samevatting van die Bar Fight tussen Sheamus en Jeff Hardy. Jeff sê Sheamus is al 'n rukkie lank 'n doring in die sy en hy moes homself daaraan herinner hoe sleg dinge soms kan wees, maar Jeff sê dat hy Sheamus in die Bar Fight geslaan het, wys dat hy op die regte pad is. Hy is 'n alkoholis, maar hy is 'n liefdevolle vader en 'n WWE-superster wat in hierdie ring vir die aanhangers gaan optree. Hy sal ons nie weer in die steek laat nie. Koning Corbin kom uit.

Corbin sê sy kop gaan ontplof as hy na Jeff moet luister. Jeff is bekend daarvoor dat hy dinge tot die uiterste laat kom, maar nou huil hy en moet hy stilbly en dit hanteer. Corbin se koninkryk het verander in 'n kranksinnige asylyum. Hy sê dan dat hy teleurgesteld is in Jeff omdat hy in die koning se goeie genade moet wees. Maar hy is meer bekommerd oor die 12 stappe tot herstel. Gulak val hom van agter aan.

Drew Gulak teen koning Corbin

Riddle kom uit vir 'n afleiding, maar Corbin is in staat om te oorleef en tref die End of Days op Gulak.

Wenner: King Corbin

Wedstryd Gradering: 2/5. King Corbin is vervelig. Hy het 'n karakterverandering nodig. Ek sou wou gehad het dat Drew Gulak hierdie wedstryd wen.

Na die wedstryd val Riddle Corbin aan en kry hy die knie in die gesig. Shorty G kom uit en slaan 'n Rolling German Suplex op Riddle en die twee stap saam.

Big E teen The Miz

Big E wen met die voorlegging van die Stretch Muffler.

Wenner: Groot E

Wedstrydgradering: 3.5 / 5. Ek sien uit daarna om Big E as 'n enkelsportstoeier te sien. Hy is talentvol en kan 'n uitstekende speler by die hoofbyeenkoms wees.

Sheamus sê hy was in sy kroeggeveg omring omdat hy nie net met Jeff, maar teen alkohol geveg het. Hy sê dan dat Jeff Hardy nie meer sy probleem is nie en dat dit slegte nuus is vir die kleedkamer van SmackDown, want nou is hy hul probleem.

Lacey Evans teen Naomi

Naomi tel die Woman's Right in 'n pen vir die oorwinning.

Wenner: Naomi

Wedstrydgradering: 1/5. Kort wedstryd om Naomi 'n oorwinning te gee. Ek hou van die afwerking.

Mandy Rose en Otis doen voorbereidings op datum en Otis bespreek 'n plek op sy gunsteling BBQ-plek. Die twee maak gereed en berei hulle voor. Sonya Deville lyk nie gelukkig op die agtergrond nie.

Sonya val Mandy aan terwyl sy grimering doen. Mandy gaan dan voort om 'n deel van Mandy se hare af te sny. Sonya sê Mandy het haar lewe verwoes en haar dan weer geskop. Soja kry dan 'n skeermes voordat amptenare haar keer. Otis kom uiteindelik na haar hulp.

Morrison en Miz raak 'n onderhoud met alles wat op die agtergrond plaasvind en maak hul plesier oor die situasie. Tucker sê dat hulle moet gaan.

Bayley (C) teen Nikki Cross - SmackDown Dames Kampioenskap

Bayley wen met haar Face Buster.

Wenner: Bayley

Wedstrydgradering: 3/5. Goeie wedstryd, nie wonderlik nie.

Na die wedstryd stoot Nikki Alexa voordat hy agteruit stap. Dan gaan die ligte uit. Die Fiend is in die ring met Alexa. Hy neem haar dan met die Mandible Claw uit terwyl SmackDown uit die lug gaan.

WWE SmackDown-gradering: 8 / 10

Top 3 sterre van die skou.

  1. AJ Styles
  2. Groot E
  3. Gran Metalik

Heerlike vertoning.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.