7 Wenke vir onderhoud van huise vir nuwe huiseienaars

leeg

Om 'n huis te koop, is 'n belegging van 'n leeftyd en ek is seker dat u nie hierdie belegging wil doen sonder die behoorlike onderhoud en inspeksie van u huis nie. Gereelde instandhouding beteken dat u na 'n geruime tyd nie duur herstelwerk sal nodig hê nie en dat u die waarde van u huis vir 'n langer tydperk in die mark kan behou. U moet baie dinge doen vir die instandhouding van u nuwe huis. In hierdie artikel sal ons 'n paar wenke bespreek wat nuttig sal wees vir u onderhoud van u nuwe huis.

Voorkom plaagbesmettings

Dit is baie belangrik om te voorkom dat plae, knaagdiere u nuwe huis binnekom. U kan dit op twee maniere doen. Knip eers die bome in u agterplaas of tuin sodat hulle nie aan die mure en dakke van u huis raak nie. Dit word gedoen om te voorkom dat knaagdiere die huis binnekom. Tweedens, doen plaagbestryding in u huis voordat u oorskakel. U moet die plaagbestryding met gereelde tussenposes doen om u van knaagdiere en plae vry te hou.

Huur professionele persone in om u werk te verrig

Net soos u 'n verhuisingsonderneming sou huur om na 'n ander plek te verhuis. U huur 'n professionele persoon om die werk glad, veilig en sonder enige probleme te verrig.

Dieselfde is die geval met die instandhouding van die huis. Om enige herstelwerk in die huis uit te voer, moet u professionele persone in diens neem om dit te doen, moenie net self begin nie. U huis is die belegging wat u gemaak het en dit word u verantwoordelikheid om dit behoorlik te versorg. Alhoewel daar niks verkeerd is om die werk self te doen nie, soos om die skakelaars te verander, die mure te verf, of om gebreekte of lekkende pype te herstel of te verander, kan die huur van professionele persone beteken dat die werk behoorlik gedoen kan word. En u hoef nie daaroor te stres nie en kan op ander take fokus. Kyk ook na die dreineringstelsel, kyk of daar lekkasies is, en u kan 'n onderhoudsonderneming soek wat kundig is met loodgietersdienste.

Kry u versekeringspolis sodra u die huis koop

Nadat u die huis gekoop het, is die volgende belangrike ding om 'n versekeringspolis vir die huis te kry. Dit word gedoen om 'n volledige eis te kry in geval van skade of verlies aan die huis. U verbandlener sal u ook vra om die polis te kry. As ander lede van u gesin van u afhanklik is om die verbandlening van die huis te betaal, sal u ook 'n lewensversekeringspolis benodig, sodat hulle geen probleem na u sal ervaar nie.

Vooraf inspeksie van die huis

Vooraf inspeksie kan u help om koste te bespaar op verskillende instandhouding en om 'n begroting op te stel. Voordat u die huis koop, kan u die huis gaan besoek om te verseker dat u nie baie duur en duur instandhouding verwag nie. Dit is ook belangrik om seker te maak dat die huis 'n lang lewensduur het sonder duur onderhoud en om te verseker dat alles ongeskonde en sonder groot gebreke is. Deur dit te doen, kan u kennis neem van die onderhoudskoste wat u moet aangaan nadat u die huis gekoop het, en of u verdere koste sal opdoen of nie.

Moenie van plan wees om u huis 'n persoonlike aanslag te gee sodra u intrek nie

As u 'n nuwe huis koop, het u al soveel aan u huis en belasting, versekering, ens. Uitgegee. Die meeste mense spaar hul spaargeld op hul nuwe huis en leen ook geld by die banke om hul huis te koop. Die eerste paar dae sal u uitgawes ook baie hoog wees, want u moet saam met kos en kruideniersware spandeer aan die onderhoud van die huis, en rekeninge, ens. Dit is aanloklik om 'n persoonlike aanslag by u huis te voeg, maar dit het gewen Dit is nie die regte tyd om hierdie uitgawe by te voeg as u uitgawes reeds buite u begroting strek nie. Spandeer 'n bietjie tyd in u nuwe huis, raak gemaklik met die omgewing, en as u dink dat u onderhoud voltooi is, spaar u geld vir 'n geruime tyd, en dan kan u dit spandeer om u nuwe huis persoonlike aanraking te gee.

Belastingopgawes

U het u belasting al die afgelope soveel jare op u eie ingedien en u wil nie 'n professionele persoon in diens neem om dit vir u te doen nie. Nog 'n rede hiervoor is dat u nie genoeg geld vir hierdie doel het nie, of dat u nie aan 'n professionele persoon wil spandeer nie, omdat u uitgawes reeds die lug raak. Maar as u 'n rekenmeester in diens neem om 'n belastingopgawe in te dien en seker te maak dat u dit korrek invul, sal u seker maak dat u u terugbetaling maksimaal kan benut. As u 'n nuwe huis koop, verander sekere voorwaardes of dinge, daarom is dit beter om hierdie taak 'n geruime tyd deur 'n professionele rekenmeester te laat doen, en daarna kan u dit alleen doen.

Weet waar die afsluitings geleë is

As daar 'n noodgeval by u woning is, moet u dalk die kragtoevoer of water- of gastoevoer verminder. Maar sê nou u weet nie waar dit geleë is nie en hoe u dit kan afskakel, dan is u in die moeilikheid. Wanneer u u huis koop, moet u dus vooraf die punte opspoor. U kan dit op die dag van die inspeksie self doen. Soek die branduitgang en die punte of plekke vanwaar u die voorraad van die drie sal verminder; water, elektrisiteit en gas in geval van nood.

Om 'n nuwe huis te koop, is 'n droom vir baie en as u droom waar word, moet u nie so oorweldig word dat u vergeet dat dit baie verantwoordelikhede is om die eienaar van 'n huis te word nie. U moet elke besluit baie slim neem en nadat u baie berekeninge gedoen het, sodat u geen besluite neem wat u finansies in gevaar stel en u in gevaar stel nie.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.