Engelse skole 2021-eksamen is te midde van die Coronavirus met drie weke vertraag

leeg
Engelse skole 2021

Studente in Engeland gaan in die somer van 2021 skooleksamens aflê, maar hulle sal met drie weke vertraag word om ontwrigting deur die COVID-19-pandemie aan te spreek, het Gavin Williamson, minister van onderwys, Maandag gesê.

Williamson word daarvan beskuldig dat hy hierdie somer toesig gehou het oor die fiasko oor hoe die uitslag toegeken is aan tieners wat weens die krisis nie hul eksamen kon aflê nie, nadat die wiskundige model wat gebruik is om die voorspellings van onderwysers te beoordeel, die grade verlaag het vir byna 40% van die studente wat hul hoofeksamen verlaat. .

Onderwysers het gesê hy ignoreer waarskuwings dat die graderingstelsel tot onregverdige resultate sal lei, en hy word deur die media geprys vir die hantering van die saak.

"Eksamens is die beste manier om die prestasie van 'n student te beoordeel, sodat dit sal voortgaan, ondersteun deur noodmaatreëls wat in vennootskap met die sektor ontwikkel is," het Williamson gesê.

"Studente het aansienlike ontwrigting ervaar en dit is reg dat ons hulle en hul onderwysers die sekerheid gee dat eksamens sal voortgaan en meer tyd het om voor te berei."

Die Engelse somereksamenreeks begin op 7 Junie en eindig op 2 Julie vir byna alle AS-, A-vlakke en GCSE's, het die regering gesê. Die uitslae sal op 24 Augustus vir A / AS-vlakke en 27 Augustus vir GCSE's gelewer word. Die plan is dat studente die volgende akademiese jaar normaal moet begin.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.