Indië-Australië om saam aan grondwaterbestuur te werk

leeg

Die Unie-kabinet het Woensdag goedkeuring verleen vir 'n Memorandum of Understanding (MoU) wat onderteken is Indië en Australië oor grondwaterbestuur verlede jaar.

Die Central Ground Water Board (CGWB), Departement van Waterhulpbronne, Rivierontwikkeling en Ganga-verjonging, Indië, het in Oktober verlede jaar die MoU met die Bestuur van die Waterbestuur-herlaai en die handhawing van grondwatergebruik deur middel van Dorpsvlak-intervensie (MARVI) PARTNERS, Australië, bedek.

Die MvO het ten doel om samewerking in opleiding, onderrig en navorsing oor oppervlak- en grondwater te bevorder om watersekerheid vir landbou-, stedelike, industriële en omgewingsdoeleindes te bewerkstellig.

Vorige artikelMenopouse Vet - Dieet- en oefenroetines om dit te bekamp.
Volgende artikelDie Groot Amerikaanse Road Trips
leeg
Arushi Sana is die medestigter van NYK Daily. Sy was voorheen 'n forensiese data-ontleder by EY (Ernst & Young). Sy beoog om 'n wêreldwye gemeenskap van kennis en joernalistiek by uitstek te ontwikkel deur middel van hierdie Nuusplatform. Arushi het 'n graad in rekenaarwetenskapingenieurswese. Sy is ook 'n mentor vir vroue wat aan geestesgesondheid ly, en help hulle om gepubliseerde skrywers te word. Om mense te help en op te voed het altyd natuurlik na Arushi gekom. Sy is 'n skrywer, politieke navorser, 'n maatskaplike werker en 'n sanger met taalstyl. Reis en natuur is vir haar die grootste geestelike wegbreek. Sy glo dat Joga en kommunikasie die wêreld 'n beter plek kan maak, en dat hulle optimisties is vir 'n blink, dog geheimsinnige toekoms!