'N Volhoubare lewe lei

leeg

Met tegnologie As ons nuwe antwoorde gee op al ons probleme in die nuwe era, lyk dit asof die meeste van ons die waarde en belangrikheid daarvan vergeet het om 'n volhoubare en organiese lewe te lei. Op 'n planeet waar die bevolking dag vir dag groei, is vinnige en doeltreffende maniere om in die daaglikse behoeftes van mense te voorsien, die voor die hand liggende antwoord op al ons vereistes.

Dus is nywerhede geneig om hul produkte in massa te produseer, en boere gebruik plaagdoders en kunsmis om die groei van hul gewasse te verhoog. Maar ons is geneig om die belangrikheid van die versorging van die planeet en die versorging van hulpbronne te vergeet. Om die newe-effekte van die maniere waarop ons wêreld funksioneer, te beveg gesondheid en welstand, baie mense oorweeg dit om na 'n organiese en volhoubare plan te draai lewenstyl.

Die beste voorbeeld hiervan is mense wat hul eie kos begin kweek het. Met die hulp van ondernemingsplaasbestuur dienste, kan mense nou maklik alles oor hul land leer en hul kos kweek sonder die skadelike chemikalieë soos plaagdoders.

Daar is baie maniere om 'n organiese lewe te lei, maar 'n mens moet bereid wees om daagliks bewustelike besluite oor hul keuses te neem. Dit is blykbaar een van die doeltreffendste stappe om 'n volhoubare lewe te lei om ons planeet en die omgewing te help genees en die harde gevolge van industriële lewenstyl te oorkom.

Volhoubaarheid en minimalisme

Byna almal is bewus van die omgewingstryd waarmee ons planeet deesdae te kampe het. Aardverwarming, besoedeling, uitputting van nie-hernubare hulpbronne, groeiende bevolking, ensovoorts, gee 'n aaklige beeld van die toekoms van ons planeet en die komende geslagte. Die industriële rewolusie het sekerlik 'n nuwe era van massaprodukte begin en was 'n lewensvatbare oplossing om in die behoeftes van die groeiende bevolking te voorsien. Die skadelike uitwerking daarvan op ons omgewing kan nie geïgnoreer word nie.

Gelukkig het baie mense begin bewus raak van die gevolge van ons daaglikse keuses en het hulle beter besluite hieroor begin neem. Volhoubaarheid is 'n manier om so te leef dat ons die minimum hulpbronne gebruik en die ekologiese balans nie versteur nie.

Die leiding van 'n organiese lewe is ook 'n manier om die planeet se welstand te verseker, veral vir die toekomstige geslagte. Baie mense kies om organiese materiaal te dra, tuisgemaakte kos om te verbruik, rantsoeneer hul gebruik van elektrisiteit en kragbronne, gebruik sonenergie om in hul kragbehoeftes te voorsien, ens.

Minimalisme is 'n ander manier van leef en word deesdae gewild, veral onder die jongmense. Hierdie konsep van lewe bevorder die idee om met minder materiële besittings saam te leef, en help die individue om op hul ervaringsinhoud van die lewe te fokus as om hulle materiële behoeftes en besittings op te gaar.

Wat kan ons doen om 'n volhoubare lewe te lei

Die behoefte van die uur is om ons planeet te red van verdere skade wat tot onomkeerbare gevolge kan lei en die toekomstige geslagte in die gedrang kan bring. Ons moet meer verantwoordelik wees vir die welstand van ons planeet en om die hulpbronne daarvan te gebruik, en leef op 'n manier wat ons voetspore op die planeet verminder. Dit beteken nie dat almal 'n minimalis moet word of 'n volhoubare lewe moet lei nie; om klein stappe te doen, kan die huidige situasie beslis verbeter. Dit is wat ons almal kan oefen om 'n beter toekoms van ons planeet te verseker:

  • Bespaar elektrisiteit: die afskakeling van die ligte en ander elektronika as dit nie gebruik word nie, is iets wat ons almal in skole leer, maar gewoonlik vergeet as ons grootword. Besparing van elektrisiteit was en bly steeds belangrik.
  • Bespaar water: natuurlike bronne van varswater op die planeet is beperk, maar die gebruik kan nie geïgnoreer word nie. Deur water doeltreffend te gebruik en eenvoudige metodes te volg, soos die oes van reënwater, kan dit ons watergebruik doeltreffender maak en volhoubaarheid bevorder.
  • Sê nee vir chemikalieë: Gevaarlike chemikalieë wat gebruik word vir gewasproduksie, vir skoonmaak in nywerhede en leerlooierye, ens. Is nie net skadelik vir ons fisiese welstand nie, maar ook ons ​​omgewing. Hierdie chemikalieë neem jare om die kwaliteit van grond en water te ontbind en af ​​te breek. 'N Mens moet etiese keuses maak, soos om organiese en chemiese kleurstowwe te gebruik deur na handelsmerke wat volhoubare mode ondersteun of hul eie kruie en groente te kweek in hul kombuistuine wat vry is van skadelike plaagdoders, te gebruik. ondernemingsplaasbestuur dienste beskikbaar op die internet.
  • Hou u afval in toom: behalwe om dit te verbruik, moet u hul afval ook in toom hou. Skenk u ou klere en boeke, herwin u ou goed en gebruik weer ou materiaal en ander dinge.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.