Weegskaal Weeklikse Horoscoop 11 Oktober - 17 Oktober 2020

leeg

Liefde en Verhoudings

Dit gaan 'n ingewikkelde week wees vir u verhoudingsvergelykings. Enkellopendes sal slegs op fisiese intimiteit gerig wees eerder as op 'n emosionele band met hul maat. Hulle sal daarin slaag om hul maat te oortuig dat hy hierdie fisiese plesier geniet. Hulle sal selfs die daad tot die volle moontlike mate kan geniet. Die belangrikste ding om hier te onthou, is dat hierdie vreugde geen permanente gehalte bevat nie! Getroude paartjies sal 'n ekstra myl moet stap om hul huweliksmaat te behaag en in 'n reageerende bui te hou. U sal 'n baie aangename tyd met u familie en goeie vriende kan deurbring.

Onderwys

Planetêre invloede is uitstekend vir studente gedurende hierdie week vir alle sake rakende hul akademiese groei. Studente wat hul gradeplegtigheid volg, sal gefokus bly. Hul konsentrasievlak sal wees soos nog nooit tevore nie. Dit sal hulle in staat stel om ingewikkelde onderwerpe baie maklik te leer. Hulle memoriseringskrag sal ook so skerp soos 'n swaard wees! Studente wat hoër onderwys volg, sal geneig wees om na die buiteland te gaan vir hoër studies. Huidige planetêre invloede is vir hulle baie gunstig om dieselfde te beskou. Hulle kan begin beplanning vir hul reis formaliteite, toelating en visumprosedure. Studente word aangeraai om hierdie gunstige week maksimaal te benut.

gesondheid

Dit lyk asof die son, die bron van energie, hierdie week deur u teken Weegskaal beweeg. Dit lyk asof twee belangrike planete en die magtige Son 'n baie negatiewe invloed op u teken het. Dit is nie goeie nuus nie. Daar is 'n duidelike moontlikheid dat u gedurende hierdie week 'n ernstige siekte kan word. Sodra u simptome van fisiese ongemak ervaar, raai ons u aan om dadelik u dokter te besoek. Daar is 'n duidelike moontlikheid om beseer te raak aan die bokant van u liggaam. U word aangeraai om in hierdie verband versigtig te wees. Ligte oefeninge in die oggend sal beslis help om fiks te bly.

Finansies

Gaan dit 'n uitstekende week wees met sake rakende finansiering en geld, mits u versigtig is met 'n paar aspekte? U algemene finansiële stabiliteit sal baie bevredigend wees. Planetêre invloede is nie baie gunstig om nuwe beleggings gedurende hierdie week te oorweeg nie. Daar is 'n duidelike moontlikheid om 'n aansienlike hoeveelheid geld aan ontspanningsaktiwiteite te spandeer. Moet egter nie u huidige finansiële situasie as vanselfsprekend aanvaar nie. Konsentreer daarop om geld te spaar vir die veiligheid van u eie toekoms sowel as u geliefdes. Geen groot uitgawes word gedurende hierdie week voorsien nie. 'Let op' is die belangrikste woord wat u moet onthou.

Loopbaan

Hierdie week gaan 'n gemengde sak vrugte oplewer vir sakemanne sowel as salarise met sake rakende hul sake- en loopbaangroei. Sakelui sal besig wees om veelvuldige ooreenkomste te onderhandel. Ten spyte van al hul opregte pogings, sal hulle hierdie week geen belangrike transaksies kan sluit nie. Hulle sal egter 'n paar normale transaksies onderweg suksesvol kan sluit. Salarisse sal nie effektief by die werk kan presteer nie. Hulle sal weens die een of ander rede nie hul doelgerigte uitset kan lewer nie. Dit sal hulle met 'n gevoel van onsekerheid in hul binneste laat organisasie.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.