Visse Weeklikse Horoscoop 11 Oktober - 17 Oktober 2020

leeg

Liefde en Verhoudings

Hierdie week gaan u geduld toets vir aangeleenthede rakende u liefde en verhoudingsvergelykings. Enkellopendes sal gedurig onder hul gesin se druk verkeer om te trou. Die gesin wil hê dat enkellopendes hul keuse van lewensmaat moet openbaar of moet trou met iemand wat die ouderlinge voorstel. Hulle enigste bedoeling hieragter is om te verseker dat enkellopendes in die lewe gaan woon! Getroude paartjies sal iets spesiaals moet doen om die sjarme in hul huwelikslewe terug te bring. Enige probleme wat met die gesin verband hou, moet baie taktvol en met 'n heeltemal kalm houding hanteer word. Dit sal vrede en harmonie binne die gesin verseker.

Onderwys

Studente wat hoër onderwys volg, kan nie hul konsentrasie behou nie. Hulle sal besig wees met persoonlike probleme wat verband hou met finansies en familie. Hul aandag sal van studies afgelei word. As gevolg hiervan sal hulle akademiese vordering beslis daaronder ly. Hul leerproses sal aansienlik vertraag. Ons beveel studente aan om meditasie te oefen. Studente wat hul gradeplegtigheid volg, sal uiters nuttige wenke van hul professore ontvang. Hierdie advies sal hul gewig werd wees goud en sal hulle help om vinniger begrip van studies te kry. Hul harde werk sal afbetaal word en hulle sal geseën word met wonderlike eksamens! Opregtheid sal hier die sleutel faktor wees.

gesondheid

Daar is 'n duidelike moontlikheid om gedurende hierdie week onverwags beseer te word. U word aangeraai om in hierdie verband versigtig te wees. Planetêre invloede beveel u om versigtig te wees met aangeleenthede rakende u gesondheid en fiksheid gedurende hierdie week. Daar is 'n duidelike moontlikheid om weer bekommerd te wees oor 'n groot gesondheidsprobleem wat volgens u genees is. Sodra u simptome van fisiese ongemak ervaar, raai ons u aan om dadelik u dokter te besoek. As u voorgeskrewe medisyne betyds neem, sal dit beslis help om die probleem uit die weg te ruim. Vermy die verbruik van gemorskos ten alle koste. Ligte oefeninge in die oggend sal beslis help om deur die week fiks te bly.

Finansies

Dit lyk asof die week baie goed is met sake rakende u finansies en geld. U finansiële invloei sal beslis toeneem. Daar is 'n duidelike moontlikheid van groot finansiële wins. Sodanige wins sal u vul met positiwiteit en entoesiasme, sowel vir die huidige as vir die toekoms! Die uitgawes wat verband hou met u gesin kan gedurende hierdie week styg. Weerhou u daarvan om geen oorhaastige finansiële besluite te neem wat op impuls gebaseer is sonder om vooraf te oorweeg nie. Dit is die week waarin u dit moet oorweeg om 'n aansienlike hoeveelheid geld te spaar vir u eie veiligheid, sowel as die veiligheid van u geliefdes se toekoms.

Loopbaan

Dit gaan 'n matige goeie week wees vir aangeleenthede rakende u loopbaangroei en besigheid. Daar word nie te veel belangrike saketransaksies in hierdie tydperk voorsien nie. Sakelui sal egter aan die begin van die week een winsgewende transaksie kan realiseer. Daar sal geen probleem wees om toevallige en roetine-sakekoste te hanteer nie. Ons beveel aan dat u gedurende hierdie tydperk niks te riskant probeer nie. Dit is nie nodig om desperaat te raak nie. U sal u program baie bevredigend kan uitvoer. Salarisse sal gedurende hierdie week probeer om hul beste te lewer. Planetêre invloede sal positief en ondersteunend daarvoor wees.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.