Die drie stadiums van die liefde

leeg

Om saam bedag te wees oor hoe liefde ontwikkel, gee u die kans op 'n toegewyde verhouding, en 'n paartjie kan onderweg ontspan.

Dit neem tyd om tot die punt van verbintenis te kom. Te veel spore in 'n verbintenis te vroeg veroorsaak teleurstelling en hartseer.

Het u dit ervaar? Waarskynlik soortgelyk aan 'n sprokie met 'n eerste afspraak en dan salig daarna? Dit is 'n sprokie!

In die moderne wêreld gebeur liefde met diegene wat geduld beoefen. Die vaslegging van 'n verhouding is 'n stadige proses. Hier is drie fases om daarheen te kom:

Die dating stadium

U verken in hierdie stadium. Broei daar chemie? Alles is baie inleidend. Dit is nog nie tyd om aan 'n potensiële toekoms saam te dink, net die ander te ondersoek en te kyk of u genoeg geïnteresseerd is vir toekomstige datums nie.

Verhoudingschemie is emosioneel, emosioneel en geestelik. Die fisiese is dikwels duidelik. Vind u die persoon liggaamlik aantreklik? Hou jy van die lippe, , liggaams tipe? Wat van die lag en stem, selfs die dialek? Hoe ruik die persoon vir jou? Wat van die gevoel van aanraking as jy soen of selfs hande skud? Wat van smaak?

As u beter helfte ruik of rook smaak, is dit dan 'n afskakeling vir u? Sommige dinge sal nooit vervang nie. Sommige dinge sal of kan ontwikkel, maar u is op die oomblik die eerste indruk deur die vyf sintuie.

Daar is ook die geestelike en emosionele verband wat deel uitmaak van vroeë chemiese ontdekking. Hoe gaan dit met die bespreking? Wat voel jy? Deel u soortgelyke lewensbeskouings en belangstellings?

Die wittebrood-stadium

Die wittebrood-verhoog is pragtig. Dit is iets waaraan baie paartjies werk om later in hul band perspektiewe te behou. Julle sien mekaar gereeld. Julle het baie opwinding en pret saam terwyl julle mekaar leer ken. Die wittebrood kan 'n paar maande of selfs tot 'n jaar duur. Dit eindig as u die verdraagsaamheid van u maat verstaan. Jou maat het onvolmaakthede, en jy begin dit raaksien. En hulle joune.

Vir sommige is die wittebrood al wat hulle wil hê. Hulle het 'n soort gejaag na die opwinding van die wittebrood.

Hulle breek uit en gaan vinnig aan soos die wittebroodstadium einde se rypwording verval. Ek noem hierdie mense 100 dae wonders. Hulle is ideaal vir 'n wittebrood, maar hulle het nie volwassenheid en emosionele stabiliteit om 'n langtermynverhouding na te streef nie. (Totsiens aan my eks Ron en Eve)

Verhoudingsverbintenisstadium

Sodra die wittebrood met die rooskleurige bril ophou en u mekaar se gebrek aan volwassenheid sien, kan u probeer om mekaar te verander.

U kan baklei oor wie en wie verkeerd is in oortuigings, situasies en houdings. Dit kan 'n magstryd word.

As u tot die stadium kan kom waar julle mekaar aanvaar soos u is, word baie verhoudings robuuster en verduur eerder as om die onvolmaakthede te verander.

As dit nie die geval is nie, kan die ontbinding plaasvind, of erger, as u saam bly en minderwaardig voel. As die besluit is om u maat te aanvaar, en andersom, kan die verhouding voortduur en floreer. Julle het mekaar die kans gegee om liefde te vind.

Stel u belang om u lewe met 'n doel te leef en die ervaring te skep wat u wil hê? Navorsing toon dat die gebruik van kreatiewe denkprosesse die manier is om die liefde wat u verlang, in kaart te bring. 'N Groot deel van die lewe wat ons wil hê, is 'n liefdevolle verhouding.

Was dit die moeite werd om te lees? Laat ons weet.